Cursuri Calificare Agenți De Pază

Obține atestat autorizat pentru agent de pază

Scopul nostru este de a oferi servicii de securitate, de a asigura paza și protecția prin instruirea tuturor agenților de pază din cadrul companiei noastre. Procesul de pregătire este autorizat și presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor autorizate.

Personalul selectat este foarte bine instruit, testat şi îndrumat de catre profesionişti din domeniu.

New Mao Protect oferă cursuri de specialitate agenților de pază pentru a spori gradul de protectie si securizare a obiectivelor, bunurilor, valorilor, cât și protecției de persoane.

Seriozitatea și profesionalismul cursurilor autorizate de calificare pentru agenți de pază pregateste personalul să fie pregătit să asigure protecția oricarui tip de obiectiv sau eveniment. Datorită instruirii agenților de securitate, serviciile de pază și protecție vor fi la cel mai înalt nivel.

Firma New Mao Protect este organizată conform legilor în vigoare. Toți agenții de pază și protecție din cadrul companiei noastre sunt certificați și atestați. Procesul de pregătire este autorizat și presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor.

Personalul selectat este foarte bine instruit, testat şi îndrumat de catre profesionişti din domeniu.

Compania noastră oferă cursuri premium de agenți de pază la prețuri avantajoase şi se adresează unei game largi de persoane. Datorită flexibilitații, o calitate esentială pentru o firmă de pază, colaborarea cu noi permite crearea unor soluții personalizate pentru necesitațile dumneavoastră.

Felul în care actionăm face diferența pentru că dispunem de oameni dedicati pe care vă puteți baza. Cu New Mao Protect aveți parte de un parteneriat durabil și de proceduri verificate, un răspuns rapid, acțiuni imediate și suport tehnic de excepție.

Procesul de pregătire și obtinere a atestatului de agent de pază este autorizat si presupune asigurarea tuturor pașilor necesari:

Toți agenții noștri din cadrul companiei New Mao Protect sunt certificați și atestați. Procesul de pregătire este autorizat si presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor:

  • înscrierea la cursuri
  • transportul la examen
  • ridicarea certificatelor de calificare

Cursuri pentru agenți de pază chiar daca nu ești angajat la noi!

Acest serviciu este disponibil și pentru persoanele din afara societății noastre, care își doresc să obțină un atestat autorizat în domeniul protecției și pazei.

Acest serviciu este disponibil și pentru persoanele din afara societății noastre, care își doresc să obțină un atestat autorizat pentru agent de pază
Pe lângă capacitățile fizice, agenții noștri au o disciplină psihică și pun în aplicare tacticile și tehnicile din cadrul cursurilor autorizate. Toate aceste amănunte garantează calitatea serviciilor de pază și protecție oferite de către New Mao Protect