Noi suntem NEW MAO PROTECT și oferim servicii de pază și protecție.

New Mao Protect este firma de pază și protecție ce oferă servicii de securitate, pază umană, monitorizare și intervenție rapidă. Calitate și beneficii premium

Scopul nostru este de a oferi servicii de securitate, de a asigura paza și protecția, prin depistarea, întârzierea și anihilarea acțiunilor neautorizate, ilegale sau accidentale, înainte ca acestea să aibă loc.

New Mao Protect dispune de specialiști cu o experiență în activitatea de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor și a protecției de persoane. Seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă asigură protecția oricarui tip de obiectiv sau eveniment, cu ajutorul unei echipe de agenți de securitate bine instruiți, cu vastă experiență în domeniu. Serviciile de pază și protecție prin personal specializat se vor executa în perimetrul obiectivului, la punctele de acces și în locuri vulnerabile din interior, prin posturi fixe și posturi de patrulare.

Despre Noi

Firma New Mao Protect este organizată conform legilor în vigoare. Toți agenții de pază și protecție din cadrul companiei noastre sunt certificați și atestați. Procesul de pregătire este autorizat și presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor.
Personalul selectat este foarte bine instruit, testat şi îndrumat de catre profesionişti din domeniu.
Firma New Mao Protect de pază și protecție ce oferă servicii rapide de securitate, pază umană, monitorizare și intervenție.
Cu serviciile de pază și protectie de la New Mao Protect aveți sentimentul de siguranță în orice împrejurare.
Compania noastră oferă servicii premium la prețuri avantajoase şi se adresează unei game largi de beneficiari, din diverse domenii de activitate. Datorită flexibilității, o calitate esențială pentru o firmă de pază, colaborarea cu noi permite crearea unor solutii personalizate pentru necesitațile dumneavoastră.

Profesionalism
Îndeplinim cu succes misiuni prin tactici și tehnici profesioniste, care asigură o desfășurare a forțelor echilibrată și focusată pe rezultatul final.
Rapiditate
Rapiditatea de organizare și finalizare a misiunilor este motivul pentru care suntem cunoscuți.
Calitate
Calitatea serviciilor noastre este ireproșabilă, datorită implicării și pregătirii corespunzătoare.
Dezvoltare
Ne dezvoltăm permanent, deoarece experiența și succesul au nevoie de timp pentru a fi atinse. Timpul este cel care ne favorizează posibilitatea de a investi toate resursele în serviciile New Mao Protect.

Compania noastră oferă servicii premium de pază și protecție la prețuri avantajoase şi se adresează unei game largi de beneficiari, din diverse domenii de activitate. Datorită flexibilității, o calitate esentială pentru o firmă de pază, colaborarea cu noi permite crearea unor soluții personalizate pentru necesitațile dumneavoastră.
Serviciile noastre de pază şi protecţie sunt organizate conform legilor în vigoare. Toți agenții de pază din cadrul companiei New Mao Protect sunt certificați și atestați. Procesul de pregătire este autorizat și presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor.
Personalul selectat este foarte bine instruit, testat şi îndrumat de catre profesionişti din domeniu. Felul în care actionăm face diferența pentru că dispunem de oameni dedicați pe care vă puteți baza. Cu New Mao Protect aveți parte de un parteneriat durabil și de proceduri verificate, un răspuns rapid, acțiuni imediate și suport tehnic de excepție.
Firma New Mao Protect asigură pază și protecția permanentă, 24 de ore din 24. Asadar, elimină riscurile în ceea ce priveste actele de vandalism, precum și alte posibile infracțiuni însotite sau nu de violență.