Cu serviciile de monitorizare si interventie rapida de la New Mao Protect aveti sentimentul de siguranta imediat

Pe lângă personalul bine pregătit, echipa New Mao Protect se bazează pe tehnologia de ultima generație în misiunile de intevenție rapidă și de monitorizare. În funcție de gravitatea intervenției, echipajele New Mao Protect se pot suplimenta după nevoi, în așa fel încât locuința sau compania dumneavoastră să fie în siguranță permanentă.

În cazul alarmelor false, echipajul continuă patrularea, iar în cazul alarmelor reale, acesta intervine conform specificațiilor după care au fost antrenați. New Mao Protect se bazează pe un protocol strict, care necesită o pregătire intensă. Astfel, imobilul este întotdeauna în siguranșa cu New Mao Protect.

Care sunt servicii de monitorizare si interventie rapida livrate de New Mao Protect

Monitorizarea este un sistem modern de protecție al proprietăţii dumneavoastră. Monitorizarea este eficientă pentru:

Paza sediilor împotriva intrărilor prin efracție.
Paza sediilor împotriva incendiilor.
Paza sediilor împotriva inundațiilor și altor situații de criză.

New Mao Protect pune la dispoziția dumneavoastră un centru de dispecerizare radio în municipiul București, funcțional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an și dispecerate zonale în județele TELEORMAN, ARGEȘ, DÂMBOVIȚA, PRAHOVA, CARAȘ-SEVERIN și BUZĂU.

Dispeceratul recepționează semnalele de alarmă, interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei declanşate automat (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.). Serviciul de monitorizare reprezintă recepționarea în dispeceratul New Mao Protect a semnalelor transmise de sistemul de alarmă și alarmarea echipajelor de intervenție rapidă.

De ce sa alegi New Mao Protect pentru servicii de monitorizare si interventie rapida

Timpul mediu a unei intervenții este de numai 5 minute.
Dispunem de echipamente moderne, care să mențină o comunicare permanentă.
Monitorizăm 24/24 locația dumneavoastră.
Dispunem de un personal antrenat și instruit.
Suplimentăm personal în funcție de gravitatea situației.