Cu serviciile de monitorizare și intervenție rapida de la New Mao Protect aveți sentimentul de siguranță la prețuri avantajoase

Pe lângă personalul bine pregătit, echipa New Mao Protect se bazează pe tehnologia de ultimă generație în misiunile de monitorizare și intervenție rapidă.

Firma New Mao Protect, având o foarte mare experiență în domeniu, vă pune la dispoziție serviciul de monitorizare și intervenție rapidă, acoperind nevoile de pază și securitate din România. Acest serviciu este special creat pentru cerințele dumneavoastră.

Monitorizarea și intervenția rapidă fac parte din activitatea noastră de zi cu zi. Îți suntem alături pentru a-ți asigura protecția de care ai nevoie, fie pentru locuință sau pentru sediul firmei tale. Monitorizam obiectivul în permanență și suntem oricând pregătiți să intervenim rapid, indiferent de situație.

Activitatea de monitorizare presupune ca dispeceratul să asigure supravegherea obiectivelor 24 de ore din 24. Intervenția este, de asemenea, asigurată 24 de ore din 24 de catre agenți special pregatiți să intervină, indiferent de situație.

În funcție de gravitatea intervenției, echipajele New Mao Protect se pot suplimenta după nevoi, astfel încât, indiferent de obiectivul supravegheat, vă garantăm o siguranță permanentă.

Datorită colaborării directe cu Poliția, Pompierii și Ambulanța, se va interveni imediat asupra oricarui tip de eveniment pana la sosirea autoritaților competente.

Serviciul de intervenție rapidă este efectuat de către o echipa special pregatită pentru a interveni și acționa, conform unui plan autorizat, de către departamentul de poliție. Toate echipele de intervenție rapidă au în dotare echipamente pentru desfăsurarea optimă a activitații, în orice situație.

În cazul alarmelor false, echipajul continuă patrularea; astfel, imobilul este întotdeauna în siguranță cu New Mao Protect.

Pregatiți să intervină în orice moment, echipele de la New Mao Protect vor imobiliza, reține și predă autorităților suspecții care au comis infracțiuni obiectivelor supravegheate.

Care sunt servicii de monitorizare și intervenție rapidă livrate de New Mao Protect

Monitorizarea este un sistem modern de protecție al proprietăţii dumneavoastră. Monitorizarea este eficientă pentru:

Paza sediilor împotriva intrărilor prin efracție.
Paza sediilor împotriva incendiilor.
Paza sediilor împotriva inundațiilor și altor situații de criză.

New Mao Protect pune la dispoziția dumneavoastră un centru de dispecerizare radio în municipiul București, funcțional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an și dispecerate zonale în județele TELEORMAN, ARGEȘ, DÂMBOVIȚA, PRAHOVA, CARAȘ-SEVERIN și BUZĂU.

Dispeceratul recepționează semnalele de alarmă, interpretează semnalele în funcţie de tipul alarmei declanşate automat (incendiu, efracţie, panică) şi mobilizează echipajele de intervenţie şi alte forţe de intervenţie, dacă se impune (pompieri, poliţie etc.). Serviciul de monitorizare reprezintă recepționarea în dispeceratul New Mao Protect a semnalelor transmise de sistemul de alarmă și alarmarea echipajelor de intervenție rapidă.

De ce să alegi New Mao Protect pentru servicii de monitorizare și intervenție rapidă

Timpul mediu a unei intervenții este de numai 5 minute.
Dispunem de echipamente moderne, care să mențină o comunicare permanentă.
Monitorizăm 24/24 locația dumneavoastră.
Dispunem de un personal antrenat și instruit.
Suplimentăm personal în funcție de gravitatea situației.

Echipele de monitorizare și intervenție rapidă New Mao Protect sunt atent selecționate, riguros testate si special pregătite pentru rezolvarea tuturor situațiilor si evenimentelor neprevăzute.

Alegeți New Mao Protect pentru siguranța afacerii dumneavoastră!
Suntem pregătiți pentru intervenții rapide, protecție și patrulare!