Cu serviciile de pază și protecție de la New Mao Protect aveți sentimentul de siguranță în orice imprejurare.

Scopul serviciului de pază umană este asigurarea securitații obiectivelor, bunurilor și valorilor dumneavoastră. Acest serviciu vă oferă în întregime protecție împotriva oricaror acțiuni ilicite care lezează dreptul la proprietate, furt ori sustragere de bunuri și valori. De asemenea, asigurăm și protecția persoanelor împotriva cărora se manifestă acte ce pot periclita viața, integritatea fizică și sanătatea acestora.

Activitatea de supraveghere și pază umană se defașoară în următorele locații din București și toată țara:

 • sedii de societăți comerciale (construcții, transport, institute, unități industriale, fabrici, hale de producție etc.)
 • centre comerciale (piețe, magazine, depozite etc.);
 • sedii de bănci;
 • hoteluri, pensiuni;
 • ansambluri rezidențiale;
 • baze sportive;
 • centre medicale;
 • parcuri, zone de distracție și agrement;
 • instituții de invățământ private sau publice (grădinițe, școli, licee, etc.);
 • reședințe private;
 • service-uri și parcuri auto;
 • șantiere de construcții;
 • evenimente sportive și culturale.
 

Serviciile de pază și protecție oferite de New Mao Protect în București și toată țara:

New Mao Protect dispune de specialiști cu o experiență în activitatea de pază, atat a obiectivelor, bunurilor și valorilor, cat și a protecției de persoane. Seriozitatea și profesionalismul de care dăm dovadă asigură protecția oricărui tip de obiectiv sau eveniment.
Echipele noastre de agenți de securitate sunt bine instruite și au o vastă experiență în domeniu. Paza și protecția prin personal specializat se va executa în incinta obiectivului la punctele de acces, cât și în locurile vulnerabile din perimetru. Astfel, posturile fixe și cele de patrulare mențin siguranța și protecția obiectivelor dumneavoastră.
Prin urmare, firma New Mao Protect nu protejează doar perimetrul fizic al afacerii dumneavoastră, ci și angajații sau clienții.

De ce să alegi firma New Mao Protect pentru servicii de protecție și pază umană?

New Mao Protect este firma de pază și protecție ce oferă servicii rapide de securitate, paza umană, monitorizare și intervenție.

Compania noastră oferă servicii premium la prețuri avantajoase şi se adresează unei game largi de beneficiari din diverse domenii de activitate. Datorită flexibilității, o calitate esentială pentru o firmă de pază, colaborarea cu noi permite crearea unor soluții personalizate pentru necesitățile dumneavoastră.

Serviciile noastre de pază şi protecţie sunt organizate conform legilor în vigoare. Toți agenții de pază din cadrul companiei New Mao Protect sunt certificați și atestați. Procesul de pregătire este autorizat și presupune asigurarea tuturor pașilor necesari obținerii atestatelor.

Personalul selectat este foarte bine instruit, testat şi îndrumat de catre profesionişti din domeniu.

Felul în care acționăm face diferența pentru că dispunem de oameni dedicați pe care vă puteți baza. Cu New Mao Protect aveți parte de un parteneriat durabil și de proceduri verificate, un răspuns rapid, acțiuni imediate și suport tehnic de excepție.
Firma New Mao Protect asigură paza și protecția permanentă, 24 de ore din 24. Asadar, elimina riscurile în ceea ce privește actele de vandalism precum și alte posibile infracțiuni însoțite sau nu de violență.